Lumioled yrityksenä

Lumioled on syntynyt LED-valaistusalan pitkän linjan ammattilaisten halusta auttaa yrityksiä saavuttamaan optimaaliset asiointi- työskentelyolosuhteet läpi maan. Näin yrityksen perustajat alkoivat työstämään ideaa ja keräämään ympärilleen alan verkostoista tuttuja ammattilaisia.

Lumioledin asiantuntijat ovat työskennelleet satojen Pk-yritysten valaistusuudistusten parissa yhteistyössä jo ennen Lumioledin aikakautta, ja tiimihenki on joukossamme vahva. Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme perustuu absoluuttiseen asiantuntijuuteen, asiakaslähtöisyyteen, luotettavuuteen ja reiluuteen. Haluamme auttaa asiakkaitamme koko tiimimme voimin, ensimmäisestä kontaktista uuden valaistuksen tarkastukseen, ja vielä sen jälkeenkin.

Panostamme Lumioledillä avoimuuteen, ja haluamme markkinoinnissamme viestiä erityisten hetkien lisäksi myös aivan tavallisista työpäivistämme, jotta asiakas voi halutessaan tutustua meihin jo ennen ensimmäistäkään puhelua. Arvostamme digitaalisen aikakauden mahdollistamia uusia toimintamalleja, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaiden työpäiviä – suoritammekin suuren osan ensimmäisistä palavereistamme etänä, joiden perusteella tapaamme asiakkaitamme yrityksessä paikan päällä, jotta voimme perehtyä nykyiseen valaistukseen. Näin toimimalla säästämme kummankin osapuolen aikaa.

Lumioled on oikea valinta yrityksesi valaistuskumppaniksi, kun arvostat uudistuksessasi laatua, tavoitettavuutta, asiantuntijuutta, joustavuutta ja välittömyyttä. Arvolupauksemme mukaisesti lupaamme toteuttaa valaistusuudistuksesi alusta loppuun luotettavasti ja laadukkaasti.

Energiansäästön maksimointia – valaistuksen tehosta tinkimättä.