Töihin Lumioledille

Avoimet paikat

Aluemyyntipäällikkö, valaistusedustaja

Työnkuvaus

Haemme valaistus markkinoilta voimakasta kasvua ja haemmekin nyt yritykseemme dynaamista, työtä pelkäämätöntä ja aikaansaavaa yrityspohjalla toimivaa valaistusedustajaa. Sinulla on jo olemassa oleva oma yritys, tai haluat toimia kevytyrittäjänä. Tehtävänäsi on tarjota asiakkaillesi led-valaistusratkaisuja, jotka tuovat isoja hyötyjä asikkaillesi. Hyödyt eivät ole pelkästään euromääräisiä säästöjä sähkölaskuissa, vaan myös monia muitakin isoja hyötyjä.

Olet kaupanteon rautainen ammattilainen, ja todennäköisesti asiakaskunnassasi on jo tällä hetkellä yritysasiakkaita monelta eri toimialalta. Vaikka osaatkin tehdä kauppaa myös puhelimitse ja sähköisesti, tiedät että aktiivinen kiertäminen asiakaskunnassa ja oikeiden toimenpiteiden toteuttaminen asiakasrajapinnassa ovat asiakassuhteen kehittymisen kannalta korvaamattoman tärkeitä. 

Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja osaat käyttää normaaleja työssäsi tarvittavia järjestelmiä sujuvasti. Jos vielä kykenet kaupantekoon molemmilla kotimaisilla kielillä, on siitä etua. Sinulla on lisäksi hyvä pelisilmä ja korkea työmoraali.

Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit ja hyvän kasvualustan kasvavassa markkinassa, laadukkaat valaisimet, joilla asiakkaasi voivat säästä huomattavia euromääräisiä summia energiakustannuksissa. Vauhtiin pääset hyvin perehdystysohjelmamme avulla, mutta koska haemme kasvua, edellytämme myös että otat aktiivisen roolin uusien kanavien avaamisessa ja kehittämisessä. Provisiomallimme on reilu ja palkitseva, oikealle henkilölle tässä on todellinen tulevaisuuden paikka.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa olethan hetimmiten yhteydessä, tai täytä alta löytyvä lomake ja lähetä se meille.

Lisätietoja itsenäisen valaistusedustajan rekrytointiprosessista antaa Pasi Kauppinen, Myyntijohtaja

Email. pasi.kauppinen@lumioled.fi
Gsm. +358 10 582 0114

Jätä sähköinen hakemus oheisen hakupainikkeen kautta. Toimithan ripeästi, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Edustajan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lumioledin asiantuntijat ovat työskennelleet satojen Pk-yritysten valaistusuudistusten parissa yhteistyössä jo ennen Lumioledin aikakautta, ja tiimihenki on joukossamme vahva. Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme perustuu absoluuttiseen asiantuntijuuteen, asiakaslähtöisyyteen, luotettavuuteen ja reiluuteen. Haluamme auttaa asiakkaitamme koko tiimimme voimin, ensimmäisestä kontaktista uuden valaistuksen tarkastukseen, ja vielä sen jälkeenkin.

Panostamme Lumioledillä avoimuuteen, ja haluamme markkinoinnissamme viestiä erityisten hetkien lisäksi myös aivan tavallisista työpäivistämme, jotta asiakas voi halutessaan tutustua meihin jo ennen ensimmäistäkään puhelua. Arvostamme digitaalisen aikakauden mahdollistamia uusia toimintamalleja, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaiden työpäiviä – suoritammekin suuren osan ensimmäisistä palavereistamme etänä, joiden perusteella tapaamme asiakkaitamme yrityksessä paikan päällä, jotta voimme perehtyä nykyiseen valaistukseen. Näin toimimalla säästämme kummankin osapuolen aikaa.

Lumioled on syntynyt LED-valaistusalan pitkän linjan ammattilaisten halusta auttaa yrityksiä saavuttamaan optimaaliset asiointi- työskentelyolosuhteet läpi maan. Näin yrityksen perustajat alkoivat työstämään ideaa ja keräämään ympärilleen alan verkostoista tuttuja ammattilaisia.

Lumioled on oikea valinta yrityksesi valaistuskumppaniksi, kun arvostat uudistuksessasi laatua, tavoitettavuutta, asiantuntijuutta, joustavuutta ja välittömyyttä. Arvolupauksemme mukaisesti lupaamme toteuttaa valaistusuudistuksesi alusta loppuun luotettavasti ja laadukkaasti.

Energiansäästön maksimointia – valaistuksen tehosta tinkimättä.

black-and-white-board-boardroom-business-260689

Lumioled perehdystysprosessi

Olemme suunnitelleet työsi onnistumisen mahdollistamiseksi kattavan perehdystyksen. Asiakkaamme tuntevat meidät valaistusalan ammattilaisina ja näin ollen ja senkin takia koulutamme uusista edustajistamme jo heti alkumetreillä mahdollisimman ammattimaisesti toimivia. 

Perehdyksemme etenee niin, että ensimmäiset päivät olet meidän Jämsän toimistolla, jossa sinut käyttökoulutetaan käytössämme oleviin järjestelmiin. Meillä on käytössä esimerkiksi projektinhallinta ja toiminnanohjaus järjestelmä, jolla ohjaat tekemistäsi ja teet tarjoukset, tilaukset, työmääräykset asentajille ja paljon muuta. Samalla kertaa annamme sinulle asiakastyössä käytettävän työvaatetuksen. Lisäksi sinulle luovutetaan erilaisia valaisimia, joita voit esitellä asiakkaillesi.

Ennen työn aloittamista perehdytyksestä vastaava henkilö on laatinut sinulle koulutusaikataulun, ja kouluttaminen tapahtuu pääsääsntöisesti asikkailla. Käytämme myös ulkopuolisia kouluttajia, jotka tuovat paljon käytännön oppeja meille kaikille. 

Perehdystysprosessin sisältö määräytyy hyvin paljon myös aikaisemmasta myyntikokemuksesta. 

Pasi Kauppinen

Myyntijohtaja / Myynti Suomi +358 50 534 1150 pasi.kauppinen@lumioled.fi

Ota yhteyttä