LUMION T5 Ledputki T5S18 1200mm 18W

T5 LED loisteputki – energiatehokas valaistusratkaisu

T5 LED loisteputki on yksi energiatehokkaimmista valaistusratkaisuista, joita markkinoilta tällä hetkellä löytyy. Se  tarjoaa lukuisia etuja ja ominaisuuksia verrattuna perinteisiin loisteputkiin. Asennus ja käyttöönotto ovat helppoja, ja se soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Lisäksi sen huolto ja kestävyys ovat erittäin hyvällä tasolla. T5 LED loisteputki on siis erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää energiaa ja samalla parantaa valaistuksen laatua.

Energiatehokas valaistusratkaisu

T5 LED loisteputki on erittäin energiatehokas valaistusratkaisu, joka tarjoaa merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa. Sen tehokkuus perustuu LED-teknologiaan, joka kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin loisteputkiin. T5 LED loisteputken avulla voidaan saavuttaa jopa 50% energiansäästö, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat pienentää ympäristövaikutuksiaan ja samalla säästää rahaa.

Edut ja ominaisuudet

T5 LED loisteputkella on lukuisia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valaistusratkaisun. Ensinnäkin, se tarjoaa erinomaisen valotehon ja valonjakautumisen, mikä takaa tasaisen ja kirkkaan valaistuksen tilassa kuin tilassa. T5 LED loisteputki myös tuottaa vähemmän lämpöä verrattuna perinteisiin loisteputkiin, mikä auttaa pitämään ympäristön viileänä ja vähentää ilmastointikustannuksia.

Lisäksi T5 LED loisteputken käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisten loisteputkien. Se kestää jopa 50 000 tuntia, mikä tarkoittaa vähemmän vaihtotarvetta ja pienempiä huoltokustannuksia. T5 LED loisteputki on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä elohopeaa tai muita haitallisia aineita.

Asennus ja käyttöönotto

T5 LED loisteputken asennus ja käyttöönotto ovat erittäin helppoja. Se voidaan asentaa suoraan perinteisen T5-loisteputken paikalle ilman suuria muutoksia tai lisätyötä. T5 LED loisteputki on yleensä varustettu samalla kanta- ja jännitetyypillä kuin perinteinen loisteputki, mikä helpottaa vaihtamista.

Lisäksi T5 LED loisteputkessa ei ole lämmönvaihdinta tai sytytyslaitetta, joten sen käynnistymisaika on välitön eikä siihen liity vilkkumista tai huminaa. Tämä tekee siitä erityisen sopivan tiloihin, joissa vaaditaan nopeaa ja häiriötöntä valaistusta.

Käyttökohteet

T5 LED loisteputki soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Sen kirkas ja tasainen valo tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi toimistoille, kouluille, sairaaloille ja kaupallisille tiloille. Se sopii myös hyvin kotikäyttöön esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa tai autotallissa.

Lisäksi T5 LED loisteputki on erityisen suosittu tiloissa, joissa valaistus on päällä pitkiä aikoja, kuten pysäköintihalleissa tai varastoissa. Sen energiatehokkuus ja pitkä käyttöikä tekevät siitä taloudellisen ratkaisun tällaisiin kohteisiin.

Huolto ja kestävyys

T5 LED loisteputki vaatii vähän huoltoa ja sen kestävyys on erinomainen. Sen pitkä käyttöikä takaa vähemmän vaihtotarvetta, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Lisäksi T5 LED loisteputki on suunniteltu kestämään tärinää ja iskuja paremmin kuin perinteiset loisteputket, mikä tekee siitä luotettavan valaistusratkaisun myös vaativissa ympäristöissä.

Huollon osalta T5 LED loisteputken puhdistaminen on helppoa. Riittää, että pyyhit sen pinnan kostealla liinalla tai käytät hellää imurointia pölyjen poistamiseksi. Tämän ansiosta valaistus säilyy kirkkaana ja tehokkaana pitkään ilman suuria huoltotoimenpiteitä.

Yhteenveto

T5 LED loisteputki on erinomainen valaistusratkaisu, joka tarjoaa lukuisia etuja ja ominaisuuksia. Sen energiatehokkuus, helppo asennus ja käyttöönotto sekä monipuoliset käyttökohteet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon erilaisiin tiloihin. Lisäksi sen pitkä käyttöikä ja vähäinen huoltotarve takaavat luotettavan ja kestävän valaistusratkaisun.

Oli kyse sitten toimistoista, kouluista, sairaaloista tai kotikäytöstä, T5 LED loisteputki tarjoaa kirkkaan ja tasaisen valon sekä merkittäviä energiansäästöjä. Valitsemalla T5 LED loisteputken voit parantaa valaistuksen laatua samalla kun pienennät ympäristövaikutuksiasi.

 • Teho: 18 W
 • Valovirta: 2880 lm
 • Tehokkuus: 160 lm/W
 • Värilämpötila: 4000 K
 • IP-luokka: IP22
 • CRI: > 80
 • Valovirran pysyvyys: 50 000 h
 • Avautumiskulma: 140˚
 • Tehokerroin: > 95
 • Himmennettävyys: Ei
 • Mitat: 1198 x 22 mm
 • Paino: 350 g
 • Hyväksynnät: CE, RoHs, TÜV
 • Asennus: Asennettaan T5-runkoon. Mikäli runko on tarkoitettu perinteisille loisteputkille, on runkoon tehtävä liitäntälaitteen ohitus.
 • Rungon väri: Harmaa
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Takuu: 5 vuotta
 • Toimintalämpötila: -20˚ - +48˚C
 • Muuta: Pyörivät päät (jolloin valaistusta voidaan suunnata), välkkymätön valo
Tuotekoodi: 5104018 Tuoteryhmä: Avainsanat: ,
Tulosta tuotekortti
Pyydä tarjous